2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAV TAKVİMİ

1)    Sınava gelirken, sınav sırasında ve sınavdan çıktıktan sonra maske, mesafe ve temizlik  kurallarına dikkat ediniz.

2)    Sınav esnasında  ders kitabı, defter, çalışma notu gibi materyaller  masaların üstünde olmayacak.

3)   Cep telefonları sınav salonuna girildiğinde kapalı olarak sınıflardaki telefon dolaplarına konulacak,

sınav esnasında cep telefonunu yanında bulunduran öğrenci kopya çekmiş kabul edilecektir.

4)    Sınavlara gerekli araç gereçle gelinecek, salgın nedeniyle kesinlikle kalem, silgi gibi araç  gereç alış verişi yapılmayacaktır.

5) Sınav süresi 40 dakikadır.

6)   Sınav tarihlerinde (covid19 pozif veya temaslı veya başka bir rahatsızlık nedeniyle) raporlu olan öğrenciler, belgelerini okul idaresine sınıf rehber öğretmenleri aracılığı ile  5 işgünü içinde  ulaştıracaklar ve raporları bittikten sonra ilgili branş zümre öğretmenleri tarafından belirlenecek başka bir tarihte tekrar sınava alınacaklardır. Covid 19 pozitif  veya temaslı veya şüpheli olan öğrenci hiçbir biçimde okula gönderilmeyecek, okula bilgi verilecektir.

13-10-2021

Yayın: 13.10.2021 - Güncelleme: 13.10.2021 12:04 - Görüntülenme: 308