Pandemi Sürecinde Pozitif Dayanışma Günlüğü

Pandemi sürecinde duygularımızı düşüncelerimiz,korkumuzu,endişelerimizi,hislerimiz yaptıklarımızı,yaşadıklarımızı yazıya döküp bir kitap haline getirip paylaşmak ve insanlar arasındaki dayanışmayı güçlendirmek.

Mehtap Temizyürek,Ahsen Çınar, Şenol Özel, Aslı Cüre,Halime Yeşil,Feride Hoca Gökalp,Hatice Çiçek,Hayriye Başol,Ömer Faruk Çiçek,Ümmü Gülsüm Kavraz

Mehtap Temizyürek  Yönetici Şehitkamil, Türkiye Aysel İbrahim Akınal Mesleki ve Teknik Lisesi

Ahsen Çınar Yönetici Şehitkamil, Türkiye Ayten-Kemal Akınal Anadolu Lisesi

Dünya olarak yaşadığımız Covid-19 virüsü sebebiyle uzun ve yorucu bir süreçten geçen insanlar olarak pandemi sürecini ruhsal olarak en az zararla atlatabilmek için birbirimize manevi olarak destek olmaktır.

"PANDEMİ SÜRECİNDE POZİTİF DAYANIŞMA GÜNLÜĞÜ" oluşturarak bu süreçte yaşanan bizim için önemli olan bir günü kağıda aktararak o an hissedilen duygu ve düşünceleri birbirimize aktararak bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Yaşadığımız bu sürecin her yaştan insanımızın ruhunda bıraktığı izleri iyisiyle kötüsüyle paylaşarak pozitif bir dayanışma ile platform oluşturmak amaçlarımız arasında yer almaktadır. Farklı illerde, hatta farklı ülkelerde yaşayan öğretmen ve öğrencilerimizle iletişime geçerek projede yer alan her öğretmenin ve her öğrencinin pandemi sürecinde yaşadığı ve kendi içinde iz bırakan yazdığı bir günü "PANDEMİ SÜRECİNDE POZİTİF DAYANIŞMA GÜNLÜĞÜ" ismi ile kitap haline getirmeyi hedefliyoruz.

En büyük amacımız dünya olarak yaşadığımız Covid-19 virüsü sebebiyle uzun ve yorucu bir süreçten geçen insanlar olarak pandemi sürecini en az zararla atlatabilmek için birbirimize manevi olarak destek olmaktır.

06-04-202106-04-202106-04-202106-04-202106-04-202106-04-2021

Yayın: 06.04.2021 - Güncelleme: 06.04.2021 15:13 - Görüntülenme: 40